Vi är stolta att presentera

A - kullens fantastiska familjer

Vi har verkligen njutit oförskämt mycket av att ha haft valpar! Så roligt, så mysigt, så underbart! Att det skulle vara jobbigt, tröttsamt eller på annat sätt besvärligt - glöm det! Varje sekund med dessa små liv har varit en gåva. Att dessutom ha den fantastiska möjligheten att överlåta dem till så fina människor som våra valpköpare är - vilket hit!

Det känns så bra i hjärtat att veta att våra älskade små troll är älskade och efterlängtade, att de mår så bra och att de har så fantastiska liv! Vi är så tacksamma att ni valde just oss som leverantör av er nya familjemedlem🥰

IMG_6349.JPG
IMG_6349.JPG

On Guard
A Sight For Sore Eyes

Råsa

Tänk att det det där uttrycket "Kärlek vid första ögonkastet" finns i verkligheten och inte bara på film😍!

När Pia & Per-Johan från Nora kom till Torslunda och hälsade på Råsa(och oss)vill jag nog påstå att det inte är någon överdrift att påstå att kärlek uppstod på direkten!

Och det kändes direkt så fint att veta att den här fantastiskt gulliga, rara, söta och oändligt härliga tjejen skulle få en så fin familj!

Att Pia & Per-Johan tidigare haft Cane Corso och att de bor i hus på landet mellan två sjöar gjorde ju inte saken sämre!

IMG_5402.JPG

On Guard
All You Need Is Love

BlueBerry

A-C och hennes man Raymond som bor strax utanför Örebro ville ha en vakthund som kunde hålla dem sällskap på gården och som kunde hänga med på allt - från att vandra i fjällen & att gå på utställning till att vilja softa i soffan på kvällen. 

När paret - som har både Akita och Chihuahua - hade bestämt sig för en Cane Corso och kom på besök ville jag gärna presentera den absolut oemotståndlige BlueBerry, det kändes som en så fin matchning, och A-C blev så rörd eftersom det var just den killen hon allra helst ville ha❤️ Det var verkligen fantastiskt att se dem tillsammans den där första stunden!

IMG_5402.JPG
IMG_6325.JPG

On Guard
A Sweet Little Thing

SnöVit

Ni har väl sett TV-serien "Solsidan"? Där bor lilla SnöVit och hennes familj och jag vågar påstå att Solsidan har stigit i graderna efter att denna skönhet flyttade dit! Anna med make Johan har med stor entusiam förberett sig för SnöVits ankomst; de har plöjt genom hela internet😂 och läst alla böcker! Att en liten hundflicka kan vara så efterlängtad och så älskad redan innan hon flyttat in är ett gott tecken! Och vi är stolta över att få lämna över ansvaret av denna söta lilla sak till ett så kärleksfullt och ambitiöst hem!

IMG_6173.JPG

On Guard
Always On My Mind

Camillo

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

IMG_6242.JPG