5B10904E-4B74-4B6A-800A-A89F4FD8AE67.png
UTFODRING
KÖTT - ORGAN - BEN - FISK - ÄGG
PLUS LITE FRUKT OCH GRÖNSAKER

Vi fodrar så naturligt vi kan. Inga tillsatser, inga kemikalier. Och vi hoppas det det ger våra hundar de allra bästa förutsättningarna! 

 

BARF står för Biologiskt anpassad rå föda och vi tror det är det mest naturliga och det bästa för en hund att äta. Det betyder den typ av mat hundar alltid ätit - rått kött, ben, organ och grönsaker. Vi är inga motståndare till kolhydrater men de kolhydrater våra hundar äter kommer från grönsaker och frukt i första hand. Det är vetenskapligt bevisat att hundar kan tillgodogöra sig kolhydrater till skillnad från vargar så en viss mängd får ses som nyttigt.

Vill du inte fodra BARF:a "fullt ut" finns jättebra alternativ i form av färdigfoder, till exempel MUSH Vaisto, Emmzo eller Vom og Hundemat. 

Tillskottsfoder behövs ibland och då köper vi det från företaget POKUSA som är marknadsledande bland producenter av naturliga kosttillskott för husdjur i Polen. De tillverkar hälsosamma och säkra produkter av farmaceutisk kvalitet avsedd för humankonsumtion. Frukt och grönsaker ger vi i form av Canvit BARF Veggie och Canvit BARF Fruit som båda är i pulverform.

Om du funderar på om din hund är i lagom hull så finns bra information HÄR och en lättöverskådlig bild finns HÄR.