On Guard
A Star Is Born

Eskilstuna inoff,

Domare: Carina Rapp-Andersson:

Klass 1 med HP

Bästa valp, BIG-3

"Snyggt, välskuret huvud, fina läppar, tight rygg, välutvecklad front, bra förbröst, något lösa armbågar, normal vinkling, fina mellanhänder och tassar, parallella rörelser, vacker päls och färg.

Väl visat."

Domarens muntliga kritik: "Otroligt fin valp! Kommer bli fantastiskt fin! Lycka till!"
IMG_4270_edited.png
IMG_5144_edited.png
IMG_3863.JPG
IMG_4200.JPG
Mårtenutställning Enköping inoff
Domare: Cahtrine L Westin

Klass 1 med HP
Bästa valp
Domarens muntliga kritik:
"Grattis till en riktigt, riktigt snygg valp!"

"7 månader attraktiv tikvalp med vackert rastypiskt huvud och korrekt bett. Huvudet utan överdrifter. Utmärkt hals, utmärkt rygg med lätt sluttande kors. Utmärkt front, utmärkt bröstkorg. Något svaga vinklar i hasen. Fin päls och färg. Utmärkta rörelser runt om."

Tänk att man kan älska en liten valp så mycket! Redan från allra första början var vi barnsligt förtjusta i lilla Karin...men å andra sidan var vi lika begistrade i alla de sju små underverken...

 

Hur som helst så är vi väldigt glada för vår egen lilla Karin, en fin brindletik med djup, vacker röd färg i kombination med mustigt chokladbrun! Hon har mörka fina ögon, korrekt bett och verkar bli en välvinklad tjej. Karin är en väldigt, väldigt snäll och gullig valp och vi är otroligt glada att få följa henne genom livet!

 

Både mamma Kula och pappa Quentin har en del skärpa så vi förväntar oss en hund som i vuxen ålder får ett rastypiskt temperament.

IMG_5833.JPG

Vår allra första valp - i vår allra första kull! Älskade lilla Karin, en jättetrevlig tjej med pigg och alert personlighet, härlig energi och med en hel del bus! Älskvärd som få men det kanske bästa av allt: Hon är en riktig mammagris!