top of page

KÖPA VALP FRÅN ON GUARD

Givetvis är det viktigt för oss att lära känna våra valpköpare. Därför säljer vi inga valpar innan vi träffats och allt känns bra både för er och oss. Att finna rätt hem till sina hundar är bland de viktigare uppgifter en uppfödare har. Vi finns tillgängliga för våra valpköpare och vi erbjuder såklart support närhelst behovet finns.

För både din och vår skull - och inte minst för våra härliga hundars skull -  satsar vi på så sunda hundar vi kan i vårt avelsarbete.

Hundar i avel uppfyller givetvis samtliga minimikrav som både Svenska Kennelklubben och svensk lagstiftning ställer. Men vi går längre än så. Titta gärna på aktuell kull och på föräldradjurens meritering. Allt finns dokumenterat och är officiella resultat. 

Hundar från On Guard är vid leverans alltid veterinärbestiktade, chipmärkta, avmaskade och registrerade. När du köper en hund från oss följer alltid veterinärbesiktningsprotokoll, stamtavla, försäkring och ett valppaket som innehåller allt från leksaker till ett omfattande informationshäfte om just din hund. Valpen är vid leverans försäkrad i Agria och försäkringen omfattar även dolda fel.

Våra hundar uppfödda på kvalitetsfoder som är anpassat efter ålder, aktivitetsnivå och andra tänkbara behov. 

Vi håller alla hundar försäkrad i AGRIA som erbjuder många olika försäkringsakternativ. Vårt fantastiska föräkringsombud Håkan Häll har lång erfarenhet av hundar och hundförsäkringar. Dessutom är han världens trevligaste! Väljer du AGRIA kommer Håkan lotsa dig så du får ett försäkringsskydd som du känner dig trygg med.

bottom of page