top of page

Peggy

MAMARAZZA'S TERRA L'ELETTRA 

UTSTÄLLD EXCELLENT
20150316_203815000_iOS.jpg
IMG_6736.JPG
IMG_6637.JPG

Världens mest envisa - men raraste hund

SE26443/2012

HD B, ED 0

BPH

Vår svarta pärla. En underbar & unik tik med en alldeles enastående personlighet. Känslig och envis. Men med ett hjärta av guld och en sån utpräglad lojalitet att vi aldrig varit med om något liknande.

Peggy - den absolut mest fantastiska, ljuvliga, snälla varelse som någonsin vandrat på jorden. Det går liksom inte vara mer älskvärd än hon och det finns inget annat än kärlek i hennes personlighet.

Nåja, nu ljög vi lite...Peggys personlighet inkluderar ett mycket restriktivt förhållningssätt till allt som inte tillhör gården, hon känner ingen som helst lust att lära känna nya människor eller djur. Och hon tänker inte fjäska eller göra sig till. Har vi gäster så går Peggy ut och vägrar komma in innan de åkt. För hennes del hade de inte behövt komma alls. 

Om man vill veta vad envis betyder så kan en stund på appellplanen tillsammans med Peggy vara till stor hjälp. Eller försöka få henne att komma in när hon vill vara ute. Eller hoppa in i bilen om hon inte vill åka bil...vi säger "Lycka till" till den som vill försöka. Själva sätter vi oss på en stol, tar en kopp kaffe och väntar - tills dess Peggy vill - för då är hon den mest lyhörda och samarbetsvilliga som finns!

bottom of page