top of page

R' My Little Renée Des Seigneurs de Sparte

65 cm, 49 kg

IMG_4832.JPG
IMG_4872.JPG
IMG_4836.JPG

Renée är en solstråle. Det spelar ingen roll vad man hittar på: åka bil, gå på utställning, bo på hotell, åka och simma, göra veterinärbesök...Renée gillar allt!

 

Hon har ett makalöst fint temperament: Renée är självsäker och trygg, hon har hög energi utan att visa minsta tecken på stress. Hon är - som sig bör - en tydligt vaktande hund men Renée inte den hund som rusar fram och skäller, hon är tyst och cirkulerar runt bilen som kommit. Få går frivilligt ur sin bil när Renée tyst står och tittar.

 

Renée glad, snäll, kärleksfull, trygg & vänligmen lämnar inga tveksamheter om sin seriositet när det gäller vakten. Hon är dock mycket stabil vilket gör att vi alltid är trygga med vår fina, franska flicka.

Att Renée är en absolut älskling råder det ingen tvekan om! Hon är vacker, snäll, charmig, glad och rolig - helt enkelt den bästa hund man kan ha❤️

FB268E06-E530-4926-8C82-E7385C0CB255_1_201_a.jpeg
IMG_3098.JPG

Utställningsresultat

Backamo Nordic Dog Show 22 augusti 2021

Domare: Nina Lönner-Andersson

JUNKL: Excellent

Backamo International Dog Show 23 augusti 2021

Domare: Karl-Erik Johansson

JUNKL: Very Good

Åland Internationel Dog Show 26 augusti 2021

Domare: Saija Juutilainen, Finland 

JUNKL : Excellent, JUNKK : 1

Resan till Sverige

När vi importerade Renée från södra Frankrike anlitade vi ett företag som kör hundar över hela Europa, nämligen Personal Pet CargoSuperservice, tydliga besked och snabb, ärlig kommunikation i kombination med att hundarna åker säkert i personbil. Vi fick en filmsnutt på Renée varje dag, chauffören var nåbar dygnet runt via telefon OCH hundarna fick bo på hotell på nätterna. Väl framme var Renée pigg och glad, fräsch och luktade alldeles nybadad. Givetvis faktura med VAT-nummer.

Vi rekommenderar Personal Pet Cargo!

bottom of page